Vrei să te detașezi de rutină zilnică și obositoare?

Noi avem soluția  perfectă . Dacă ești o fire avangardistă și apreciezi muzică de calitate, te invităm în fiecare marți  de la 16:00 la 17:00 să fii alături de noi.

Be our guest!

 

 

 

Emisiunea Vocea Studentului se difuzează în fiecare vineri de la ora 16 până la ora 17. În această emisiune dorim sa vă ținem la curent cu tot ce se întâmplă în viața de voluntar al Ligii Studențești, dar și să vă oferim șansa să cunoașteți mai bine unii studenți prin interviuri. Ascultă Vocea Studentului pentru a înțelege ce înseamnă să fii voluntar și implică-te în cât mai multe activități pentru ca tu sa fii următorul subiect al emisiunii !

 

 

Tinerii din ziua de azi, și nu numai, trebuie să afle că bunele maniere sunt iar la modă. Mai nou este cool, beton, super, marfă,  să știi cum să te porți în spațiul public. De aceea, emisiunea Ce se poartă ? își propune ca în fiecare marți, timp de 2 ore, să dezvăluie atât trucuri din modă, cât și artificii comportamentale adecvate, care pot asigura succesul oriunde și oricând.

 

 

În fiecare miercuri, de la ora 14, Ora de cinema își propune să aducă în prim-plan ultimele noutăți din lumea cinematografică. De asemenea, în fiecare săptămână sunt prezentate diferite filme, seriale, animații etc. Acestea sunt organizate în topuri cu o tematică aparte pentru a putea satisface preferințele tuturor categoriilor de public.

 

 

Știrile zilei sunt prezentate de luni până vineri în intervalul 13:00-14:00. Buletinul informativ conține noutăți în principal din cadrul Universității "Vasile Alecsandri" din Bacău, dar și evenimente din întregul județ. De asemenea, știrile sunt însoțite de predicțiile astrale, precum și de prognoza meteo. Fii informat și documentat, drag student! Radio UNSR Bacău-radioul aproape de tine!