Emisiunea Vocea Studentului se difuzează în fiecare vineri de la ora 16 până la ora 17. În această emisiune dorim sa vă ținem la curent cu tot ce se întâmplă în viața de voluntar al Ligii Studențești, dar și să vă oferim șansa să cunoașteți mai bine unii studenți prin interviuri. Ascultă Vocea Studentului pentru a înțelege ce înseamnă să fii voluntar și implică-te în cât mai multe activități pentru ca tu sa fii următorul subiect al emisiunii !

 

 

În fiecare miercuri, de la ora 14, Ora de cinema își propune să aducă în prim-plan ultimele noutăți din lumea cinematografică. De asemenea, în fiecare săptămână sunt prezentate diferite filme, seriale, animații etc. Acestea sunt organizate în topuri cu o tematică aparte pentru a putea satisface preferințele tuturor categoriilor de public.

 

 

Emisiunea Totul despre lumea muzicii are ca scop familiarizarea tuturor ascultătorilor cu cele mai noi melodii, precum și cu detalii referitoare la casele de producție, regizorii clipurilor, interviurile oferite de artiști cu privire la piesele recent lansate. De asemenea, prezentăm cele mai importante concerte atât din România cât și în străinătate. Iubim să informăm prin note muzicale!

 

    


Știrile zilei sunt prezentate de luni până vineri în intervalul 13:00-14:00. Buletinul informativ conține noutăți în principal din cadrul Universității "Vasile Alecsandri" din Bacău, dar și evenimente din întregul județ. De asemenea, știrile sunt însoțite de predicțiile astrale, precum și de prognoza meteo. Fii informat și documentat, drag student! Radio UNSR Bacău-radioul aproape de tine!

 

     

Știrile zilei

Ora de cinema

Vocea studentului

UNSR HITS

In jurul lumii